4 dagers tur Krakow

Broen i Praha

Krakow
utreise med fly

I hjertet av Europa

Krakow - Auschwitz - Birkenau -
Saltgruvene i Wielizcka er noe av dere kan besøke på denne turen.

1.   DAG Oslo Gardermoen – Krakow
Flyet har avgang fra Oslo Lufthavn Gardermoen kl.? med ankomst Krakow kl. (fly t/r ikke inkl.).
Her møter vi reiseleder og buss fra Aktive Fredsreiser. Krakow-program tilpasses flyankomst.
(Vi besøker gamlebyen og markedsplassen. Krakow har en av Europas best bevarte gamlebyer med den store markedsplassen som naturlig samlingspunkt. Her kan vi handle i den flotte, gamle markedshallen, oppleve folkelivet, eller sitte på en hyggelig kafè. I Krakow kan du finne mange gode og rimelige matsteder. Vi anbefaler en tur innom Mariakirken, med sitt berømte alter.)
Vi spiser mat og overnatter på hotell.

2.   DAG  Krakow – Oswiecim – Krakow
Vi spiser frokost før vi reiser til Auschwitz I Stamlager, hvor vi får en omvisning av en guide fra museet. Vi spiser brødmat i Centrum Dialogu, og reiser etter dette til Auschwitz II Birkenau. Her fortsetter vi guidingen. Gruppen får anledning til å legge ned blomster ved monumentet. Vi spiser middag og samles til tematime før vi kjører til Krakow. Overnatting på hotell.

3.   DAG Krakow – Wieliczka – Krakow
Etter frokost reiser vi til Wieliczka, hvor vi besøker de berømte saltgruvene, som står på UNESCOs liste over bevaringsverdige kulturminnesmerker. Derfra drar vi til Krakow sentrum.
Det blir mulighet for å besøke den jødiske bydelen Kazimierz. Det er i dag en populær bydel som har bevart sin spesielle atmosfære. Her kan man oppleve synagoger og museer. Bydelen har også mange hyggelige kaféer og restauranter med typisk jødisk mat og interiør. På veien mellom Kazimierz og markedsplassen passerer vi Wawel. Wawel er et av Europas flotteste slott, med fine kunstverk og storslått arkitektur.
Om kvelden blir det felles middag og underholdning med folklore. En spesiell og fin opplevelse på turen.
Vi overnatter på hotell.

4.   DAG Krakow – Oslo Gardermoen
Vi spiser frokost på hotellet. Fortsettelse av Krakow-program tilpasset flyavgang. Gruppen blir kjørt til flyplassen i Krakow, hvor vi forlater buss og reiseleder. Flyet har avgang kl.? med ankomst Oslo Lufthavn Gardermoen kl.?.

Vi forbeholder oss retten til forandring i programmet inkl. bytte av reiseleder, buss og hotell.

 

 

Grunnpris for grupper ved min. 45 deltagere per buss kr 2 450,- (Pris 2018) (fly ikke inkl.)

Forbehold om prisøkning ved valutaendringer og prisstigninger.

Grunnprisen inkluderer:
Buss og sjåfør i 4 dager
3 Overnattinger på hotell i flersengsrom
3 Frokoster
4 Måltider
Folklore
Inngang og guide i Auschwitz/Birkenau, vi får bekreftet 3,5 eller 6 timers omvisning (forbehold om kapasitet)
Inngang og guide i Saltgruvene (forbehold om kapasitet)
Reiseleder

1 gratis lærer pr. klasse  (grunnpris) - søknadskjema på vår hjemmeside

Rom tillegg:
Singelrom pr. person (hele turen) kr 800,- (forbehold om kapasitet)
Dobbeltrom pr. person (hele turen) kr 500,- (forbehold om kapasitet)

Reisevilkår:
På grunn av våre leverandørers salgsbetingelser, er våre regler for avbestilling avvikende i forhold til normalreglene i Alminnelige vilkår for pakkereiser.
www.aktive-fredsreiser.no/vilkaar.htm

Viktige tidsfrister:
Avtalen mellom oss og kunden er bindende for begge parter når depositum er betalt.
Depositumet på kr 500 pr deltager må betales senest 3 måneder før turen. Hovedfaktura forfaller 35 dager før turen.
Deltagerliste med fødselsår (ikke dato) fordelt i flersengsrom må vi ha senest 10 uker før turen. Skjemaet kan hentes på vår hjemmeside www.aktive-fredsreiser.no/rom_lugarskjema.htm. Av denne listen skal det også fremgå hvis noen vil ha singel-/dobbeltrom. Hvis det er matallergi/mathensyn må denne listen brukes www.aktive-fredsreiser.no/allergiskjema.htm.
Ved endringer av lister senere enn 35 dager før avreise er det administrasjonsgebyr på kr 200.- pr. endring. 8 dager før turen er det ikke mulig å gjøre endringer.

Avbestillingsregler (omfatter ikke flybillettene – se nedenfor):
Ved avbestilling innen 60 dager før avreise, betales et administrasjonsgebyr på kr 200,- pr. pers. Ved avbestilling mellom 59 – 35 dager før avreise, betales et beløp tilsvarende depositum på turen – ved avbestilling 34 -15 dager før avreise belastes 50 % av turprisen. Ved avbestilling 14 – 0 dager før avreise/ ved manglende oppmøte/ ved manglende pass e.l. – tilbakeholdes 100 % av turprisen.

Flybilletter (Norwegian) bestilt via Aktive Fredsreiser: Tidsfrister og avbestillingsregler:
Depositum:
Depositum på 20 % av billettprisen inkl. skatter og avgifter må betales innen 14 dager etter at tilbudet er bekreftet. Depositum må betales inn samlet, og er ikke refunderbart ved avbestilling av hele gruppen.
Restbetaling:
Restsum betales senest 35 dager før avreise og må betales samlet.
Redusering /Kansellering:
Det er tillatt å redusere antall reisende med inntil 10 % pr strekning uten tap av depositum. Siste frist for reduksjon, er èn virkedag før betalingsfrist av restsum. Det gis ingen refusjon av innbetalt restsum.
Ved avbestilling av flyreisen er det flyselskapets egne vilkår for avbestilling som gjelder. Disse finner du på linken nedenfor. Vi gjør oppmerksom på at flybilletter på økonomiklasse ikke er refunderbare, uansett årsak til kanselleringen.
Ved alle flyreiser reiser man i henhold til betingelsene i flyselskapets befordringsansvar. Dette gjelder også problemer og ulemper som kan oppstå på grunn av forsinkelser ved ankomst til reisens startpunkt eller ved hjemreise og transport av bagasje. Flyselskapets reisevilkår: http://www.norwegian.no/kundeservice/Reiseinformasjon/grupper/