Forsiden - Tematurer - India - i Gandhis fotspor

Kontakt oss

Aktive Fredsreiser
Fredshuset,
Kranvn 4B,
4950 Risør

tlf 371 53 900
mob 95 23 81 99

Send epost til ossReisegarantifondetNorsk reiselivsforening

India - i Gandhis fotsport

Angkor Wat

India

14 dager

20. februar - 4. mars 2020

Vi reiser i Gandhis fotspor

 

Vi reiser i Gandhis forspor. Denne turen er for de som ønsker å lære mer om Mahatma Gandhi, om hans personlighet og ideen om ikkevolden. Landet har en rik kulturarv og mektig natur. Vi besøker mange av de berømte historiske monumentene og avslutter turen med et besøk i det berømte Taj Mahal og Agra fort. Åpne dine sanser og bli med på en uforglemmelig reise!

Killing Fields

Killing Fields

Killing Fields

Flytende landsbyer

Solnedgang Mekong

Stranda i Shianoukville

 

Stranda i Shianoukville

Stranda i Shianoukville

Stranda i Shianoukville

 

Stranda i Shianoukville

Stranda i Shianoukville

Stranda i Shianoukville

 

Stranda i Shianoukville

 

Stranda i Shianoukville

 

Dag 1 - 20 februar 2020 Avreise Oslo
Vi møtes på Oslo lufthavn Gardermoen i god tid før avreise.
16:50 - Avreise Oslo Gardermoen
18:15 - Ankomst London/Heathrow
20:40 – Avreise London/Heathrow

Dag 2. 21. februar    Mumbai
11:15 - Ankomst Mumbai
Felles transport til hotellet der vi sjekker inn. Når alle har fått sjekket inn drar vi på Sightseeing. I løpet av de to dagene vi er i Mumbai forsøker vi å se følgende steder avhengig av trafikken som er utfordrende i India. Gateway of India, Prince of Wales Museum, Mani Bhavan, Victoria Terminus (foto stopp), Dhobi Ghat, Dabbawallas
Overnatting på hotell Fariyas, Mumbai hvor vi blir boende i to netter

Dag 3 - 22. februar   Mumbai
Frokost på hotellet.
Etter frokost drar vi til Bollywood.
Dette er Indias svar på Hollywood og en av de største filmprodusentene i verden. Her får vi gå i kulissene å se skuespillere og teknikere på jobb. På vei tilbake spiser vi lunsj. (Inkludert)
Når vi kommer tilbake til Mumbai fortsetter sightseeingen på det vi ikke rakk i går.

Dag 4 - 23. februar.
Mumbai/ Porbandar (med fly) -
Vi sjekker ut av hotellet etter frokost og blir kjørt til flyplassen.
Fly Mumbai – Porbandar.
Etter ankomst kjører vi til hotellet hvor vi sjekker inn på hotell Lords Eco Inn. Vi drar så til Kirti Mandir. Vi spiser felles middag på kvelden. (Inkludert) Overnatting på hotell Lords Eco Inn, Porbandar

Dag 5 - 24. februar.
Porbandar/ Gondal/ Rajkot
Etter frokost kjører vi de ca 145 kilometerne til Rajkot. På veien stopper vi i Gondal hvor vi besøker Udyog Bharati. Vi besøker også Royal Garages og Naulakha Darbargadh Palace. Innimellom besøkene spiser vi felles lunsj. (Inkludert). Etter dette reiser vi til Rajkot og sjekker inn på hotell Regenta Central. Vi spiser felles middag på kvelden. (Inkludert)

Dag 6 - 25. februar.  Rajkot/Bhavnagar
Etter frokost sjekker vi ut fra hotellet og drar på sightseeing i Rajkot. Vi besøker Kaba Gandhi No Delo, «Kaba Gandhi hus». Det var her Gandhi tilbrakte barndommen. Så drar vi til Watson Museum. Etter dette setter vi kursen mot Bhavnagar. På veien stopper vi og spiser vi felles lunsj. (Inkludert) Etter besøket drar vi videre til Bhavnagar hvor vi sjekker inn på hotell Sarovar Portico. Vi spiser felles middag på kvelden. (Inkludert)

Dag 7 - 26. februar.
Bhavnagar/ Palitana/ Lothal/ Ahmedabad
(ca. 220 km) Etter frokost og utsjekk besøker vi lansbyen Palitia og The Shatrunjaya Hill. Her finner vi Shatrunjaya-tempelet som er det helligste tempelet til Jains og et av Indias største i sitt slag. Når man er vel nede igjen spiser vi felles lunsj. (Inkludert). Etter lunsj reiser vi mot Ahmedabad og på veien besøker vi Lothal, et viktig arkeologisk område. Videre går turen til Ahmedabad hvor vi sjekker inn på Hotell Sarovar Portico hvor vi blir boende i to netter. Vi spiser felles middag på kvelden. (Inkludert)

Dag 08 - 27. februar. Ahmedabad
Etter frokost får vi en sightseeing i byen. Innimellom besøkene spiser vi felles lunsj. (Inkludert). Overnatting på Hotell Sarovar Portico . Vi spiser felles middag på kvelden. (Inkludert)

Dag 9 - 28. februar. Ahmedabad/Vadodara/Surat
(Ca. 265 km). Etter frokost og utsjekk kjører vi mot Surat via Vadodara og besøker flere steder underveis. På veien stopper vi og spiser vi felles lunsj. (Inkludert). Overnatting på Hotell Lords Plaza, Surat.
Her blir vi boende i 2 netter.. Vi spiser felles middag på kvelden. (Inkludert)

Dag 10 - 29. februar. Surat
Etter frokost tar vi en utflukt til Dandi (ca.60 km). Lunsj på vei tilbake til Surat. (Inkludert) Om tiden strekker til fortsetter sightseeingen i Surat på ettermiddagen.
Overnatting på hotell Hotell Lords Eco(Plaza) Inn, Surat. Vi spiser felles middag på kvelden. (Inkludert)

Dag 11 - Surat/Delhi (med fly) 1. mars.
Etter frokost flyr vi fra Surat flyplass til Delhi hvor vi blir vi kjørt til hotell Park Inn by Radisson. Ettermiddagen bruker vi til en Sightseeingtur i gamle Delhi.
Vi besøker Raj Ghat hvor Mahatma Gandhi ble kremert.  Vi spaserer gjennom gamle Delhi, besøker Jama moskeen (avhengig av tilregnelighet) og passerer Red Fort. Overnatting på Hotell The Surya, Delhi.
Her blir vi boende i tre netter.

Dag 12. Delhi - 2. mars
Etter frokost tar vi en dagstur med ekspresstog til Agra der vi besøker Taj Mahal og Agra Fort. Lunsj underveis (Inkludert) Overnatting på Hotell The Surya, , Delhi.

Dag 13. Delhi - 3. mars
Etter frokost kjører vi en sightseeing i New Delhi hvor vi blant annet får se Humayuns grav, Qutab Minar, Lotus Tempel, India Gate og Birla House - Gandhi Smriti. Overnatting på Hotell The Surya, Delhi.

Dag 14. Hjemreise - 4. mars 2020
Vi spiser en god frokost og reiser til flyplassen for hjemreise i god tid før avgang.
11:05 - Avreise Delhi
15:20 – Ankomst London/Heathrow
19:35 - Avreise London/Heathrow
22:50 – Ankomst Oslo Gardermoen