Kontakt oss

Aktive Fredsreiser
Fredshuset,
Kranvn 4B,
4950 Risør

tlf 371 53 900
mob 95 23 81 99

Send epost til ossReisegarantifondetNorsk reiselivsforeningNorsk turbussforening

St. Petersburg

St Petersburg

St. Petersburg

La oss vise deg Peter den Stores "utstillingsvindu mot vesten"

St Isacs katedralen - Eremitasjen - Peterhof - Vinterpalasset - Folklore - båttur på elva Neva... er noe av det du kan oppleve på denne turen.

Bli med og opplev Peter den stores by. Russlands kulturhovedstad ble grunnlagt i 1703, der hvor Neva renner ut i Finskebukta.

St Petersburg St PetersburgSt Petersburg

Byen var også Russlands hovedstad fra 1712 og frem til den russiske revolusjon i 1917. Byen er rik på kultur og vi har god tid til å oppleve den. Vi skal selvfølgelig besøke Eremitasjen som er et av de største og eldste museer for kunst- og kulturhistorie i verden. Den enorme eremitasje-samlingen strekker seg over seks bygninger, hvor av Vinterpalasset er det mest kjente. Vi finner arbeider av blant annet Michelangelo, Leonardo da Vinci, Rubens, Rembrandt, Monet, Rodin, Renoir, Van Gogh, Gauguin, Picasso og Matisse.

St Petersburg

Av andre severdigheter kan vi nevne St. Isacs-katedralen, Peterhof, Piskarsevskoje Minnelund, Peterhof og Peter-Paul-festningen. Vi får også anledning til en båttur på Neva med servering og underholdning samt en folkloreforestilling. Hele turen har vi med norsk reiseleder og i St. Petersburg får vi lokale norsktalende guider.


St Petersburg

Turen starter i Oslo, via Stockholm hvor vi tar Silja Lines ferje over til Helsingfors. Her setter vi oss i bussen og kjører til St. Petersburg. Det blir samme rute tilbake og da blir det litt tid i Helsingfors før båtavgang.